[m] 06-51275942 - [e] info@alec.nl

Kunstgras Noord Holland

Heeft u grasproblemen zoals: kale plekken, molshopen, bruin of verdort gras?

Dan zal ons kunstgras uw zorgen verhelpen. Nooit meer zorgen maken dat u deze gazonproblemen nog ooit tegenkomt. Bemesten, sproeien, verticuteren en gras maaien zijn, dankzij ons kunstgras,  dan ook verleden tijd en heeft u altijd een verzorgd gazon. Dus, u heeft meer vrije tijd voor andere dingen.

Met ons hoogwaardig Europees kunstgras in de provincie Noord Holland zorgen wij ervoor dat u volop kunt genieten van uw blijvend groene tuin. Deze duurzame en definitieve oplossing kost u veel minder tijd en werk dan andere oplossingen, waardoor u het meest van uw gazon kunt  genieten. Wij leveren enkel het NEN- gecertificeerd kunstgras van Fibergrass in de provincie Noord Holland met 15 jaren garantie op UV-invloeden. Ons kunstgras is werkelijk bijna niet meer van natuurgras te onderscheiden en is het bovendien, na een paar jaar dat het bij u ligt, goedkoper.

Kunstgras kopen in de provincie Noord Holland.

Wij hebben jarenlange ervaring met het leggen van kunstgras.

Voor elk budget is er een passende soort.

Wilt u weten wat de beste keuze is in uw situatie? Neem dan contact met ons op en wij zorgen dan op korte termijn voor een vrijblijvende afspraak op uw locatie (of bij ons in onze showtuin).

U kunt HIER alvast een kijkje nemen naar de verschillende kunstgrassoorten en toepassingsmogelijkheden voor tuin, (dak-)terras, schoolplein, speelplaats, golf en andere sporten.

Wij installeren kunstgras in de hele provincie Noord Holland.   Al onze kunstgras-klanten hebben een zorgeloos-gazon- leven!

Meer info, klik hier voor onze contact pagina!

 

 

Back to Top